torsdag 18 juli 2013

Sommardag

Jag älskar Stockholm. 
Det kunde ni inte ana, eller hur? Jag har upptäckt lite mer av Stockholm idag. Var iväg med två väninnor till en del av Stockholm, där jag inte varit förut. Gustavsberg. ca 20 kilometer från centrala Stockholm. SL-bussar åker hit. (men vi åkte bil...) Vatten, natur, skog. Lugnt och stilla. 
Och här ligger: ARTIPELAG. En mötesplats för konst. 
En utställning av William Wegman, HELLO NATURE, var helt sagolik. Kan verkligen rekommendera att åka dit! Stället var vackert, låg i skogen, vid vattnet. Sköna naturtroget material igenom. Genomtänkt arkitektur. Personalen var helt underbar. Ja, de vi mötte på. De var kunniga, och tillmötesgående. Och det verkade som de hade roligt tillsammans när de väl var på plats. Det var inte stelt utan mer hemmatrevligt att komma dit. 
God mat! Vi åt en soppa som var smakrik, och salladsbuffen till den var fräsch. 
OM JAG ÄR NÖJD MED DAGEN?
  JA! KAN varmt rekommendera stället om ni ska till Stockholm, eller för all del ni som är i Stockholm och inte vet vad ni ska göra. Klicka på namnet ovan, så kommer du till hemsidan. 


Vilket underbart ställe. Kan varmt rekomendera detta. Det finns mat för alla, soppa för 85 kr, och då får man fräschast salladsbuffe till! I like it!

4 kommentarer: