söndag 3 april 2016

En kväll på Söder

Lördagen blev till en toppendag. Startade dagen med jympa för barn. Att komma till lokalen och se barn och farföräldrar strömma in. Se ögonen hos barnen. De tindrar och förväntningen av lycka syns. Att få göra något som är roligt. Gillar verkligen det. Att få sprida rörelsens glädje till barn, Underbart! Hur ögonen kan avslöja glädje inför något. 

Hem, fixa ordning sig. Dags för nästa färd. Till Södermalm i Stockholm. Restaurangbesök. Etiopiskt. Varit på denna restaurang tidigare. Och jag gillade stället. Fick med mig två vänner. Jag gillar stället ännu mer. Vi kom tidigt. Vid 17.00. Beställde vin, och mat. Åt. Lite mer vin. Och kaffe på det. Vi satt länge, flera andra sällskap kom och gick, Det kom folk hela tiden. Men vi satt kvar. Efter någon timme ville personalen att vi skulle sitta vid baren för att göra plats för andra gäster. Vi skulle alltså få sitta kvar och inge stress att ta oss därifrån. Men vi beslöt för att ta notan ändå. Dags för hemfärd. Efter en trevlig kväll. 
Gojo hette restaurangen. Gör gärna ett besök där! 

3 kommentarer:

 1. Etiopisk mat, vad äter etiopier? Aldrig sett något recept därifrån!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De äter grytor, olika slag. Lamm och nötkött. Kyckling och vegetariskt. Äter med brödet som är rullad på sidan av stor tallrik. Gryddstarkt och gott!

   Radera
 2. Jag har aldrig ätit nån etiopisk mat. Hurdan är den kryddmässigt?
  Ni hade tydligen riktigt trevligt tillsammans, eftersom ni blev sittande länge.

  Sv: Så verkar det ju som om du gillar konst precis som vi.

  Kram/Gilla

  SvaraRadera